Balatoni borok a balatoni hajókon

2016. augusztus 03., szerda 13:24 Írta:  Kategória: Gasztró

A dél-balatoni Kristinus Borbirtok és a BAHART idei évre vonatkozó együttműködésének eredményeként már a Balatonon hajózva a fedélzeten is balatoni borokat lehet kóstolni. 

Számos hajó, valamint a Széchenyi komp is új ruhát kapott és a Kristinus borokat hirdeti. A 2016-os balatoni szezon kezdetével a Kristinus Borbirtok erre az alkalomra készített Fedélzeti szortimentje (fehér, vörös, rosé) a Balatoni Hajózási Zrt. menetrendszerűen közlekedő járatainak büféiben is kóstolható.

Júliustól a főszezonban rendszeresen, több helyszínről induló Krisecco Bulihajón a Kristinus Krisecco gyöngyözőborainak jut a főszerep, a Nosztalgiahajós borkóstolókon pedig mélyebben is megismerkedhetnek a dél-balatoni dűlők kincseivel a részvevők, egészen augusztus végéig.

 A közönség a BAHART hajókon a borokon túl találkozhat a Kristinus Borbirtok hirdetéseivel is. Az emblematikus és évi egymillió utast szállító tihanyi komp óriási felületei a Kristinus Balaton-sziluettjével márkázott borait hirdetik az idei évtől.

Florian Zaruba, a Kristinus Borbirtok ügyvezetője elmondta: „Bármit csinálunk, a legjobb balatoni borélményeket szeretnénk nyújtani. Ezért különösen megtisztelő, hogy egy ilyen csodálatos hagyományokkal rendelkező balatoni intézmény, mint a BAHART minket választott borászati partnereként. Biztos vagyok benne, hogy a Balatonon hajózóknak tetszeni fognak hirdetéseink és legalább ennyire a boraink is!”