Éttermek hete - A héten kedvezményesen kóstolhatjuk végig a legjobb éttermek különleges fogásait

2017. március 14., kedd 08:37 Írta:  Omega Hírek/ MTI Kategória: Gasztró
Éttermek hete - A héten kedvezményesen kóstolhatjuk végig a legjobb éttermek különleges fogásait Fotó: eletforma.hu

Egészen vasárnapig tart az Éttermek hete, mellyel a programszervezők célja az, hogy felhívják a figyelmet a magyar konyha sokszínűségére. Országszerte összesen 120 középkategóriás és exkluzív étteremben kóstolhatunk végig három fogásos menüket és igazi inyenc különlegességeket, kedvezményes áron.

A vendégeknek a normál, 3300 forintos áron elérhető menüsorokon túl ezúttal is lehetőségük lesz arra, hogy exkluzív éttermek prémium menüsorait is megkóstolják 4900 forintért. A részt vevő éttermek mindegyike saját konyhájának legjavát kívánja bemutatni, ínyenc és változatos ételeket felszolgálva a vendégeknek.

A vendéglátóhelyeken limitáltak a helyek, foglalni kizárólag a www.etteremhet.hu oldalon lehet. A foglalásról a vendégek e-mailben kapnak értesítést.

A kínálat széles körű: a magyaros ízektől a francia konyháig terjed a paletta, de idén sem maradhatnak ki az olasz és a japán konyha különlegességei, valamint a mexikói konyha fortélyai sem.

A DiningCity.com által szervezett program ötlete New Yorkból indult, és Belgium, Luxemburg, Ausztria, Olaszország, Kína és Szingapúr után 2011 óta Magyarországon évente kétszer is megszervezik. A legutóbbi alkalommal, ősszel több mint 25 ezren látogattak el a részt vevő éttermek valamelyikébe.

Éttermek Veszprémben és a közelben, akik csatlakoztak az Éttermek hetéhez:

Malomkert Sörház, Veszprém

67 Étterem, Székesfehérvár

Kavics Grill Étterem, Velence

Szél Fiai Fogadó, Nyúl

Balatoni Borok Háza és Kastélypince, Keszthely

Mango Restaurant, Balatonlelle

BL Yachtclub, Balatonlelle

Kistücsök Étterem, Balatonszemes