Hirdetés

Kecskeméti állás, és kikapcsolódási lehetőségek!

2017. március 31., péntek 14:47 Írta:  Kategória: Gazdaság

Napjainkban mindenkinek szüksége van egy kis kikapcsolódásra. Korunk rohanó világában számtalan dologra kell odafigyelnünk. Amennyiben családunk van, reggel a gyerekeket el kell vinni bölcsődébe, óvodába, vagy iskolába, utána rohanhatunk a munkahelyre, ahol nap, mint nap helyt kell állnunk.

A műszak leteltét követően kerül sor még a vásárlásra, esetleg a számlák kifizetésére. A gyerekeket is haza kell vinni, majd otthon még vacsorát kell csinálni, és sorolhatnánk. Mondhatni, hogy ez az élet rendje, azonban egy idő után, az ember tartalékai kezdenek lemerülni. Amennyiben valaki egyedülálló, annak a személynek is ezeket kell csinálnia, annyi különbséggel, hogy nincsenek még képben a gyerekek.

A barátokkal való kapcsolattartásról pedig még szó sem esett. Jót tehet mindenkinek az, ha új helyekre látogat, amikor csak teheti, így együtt lehetnek a családok, valamint a barátok is. Az Alföldön van egy város, amelyet mindenkinek látnia kell legalább egyszer életében. Kecskemét fontos turisztikai, gazdasági, kulturális, és oktatási központ is egyben. A városban számos közgyűjtemény, múzeum és szellemi-művészeti műhely található.

Országos népszerűségnek örvend a Katona József Múzeum, a Ráday- Múzeum, a Magyar Naiv Művészek Múzeuma, a Szórakaténusz Játékház és Múzeum, az Orvos- és Gyógyszertörténeti Múzeum, a Magyar Fotográfiai Múzeum, a Magyar Népi Iparművészet Múzeuma, a Bozsó-gyűjtemény, valamint a Hanga Óragyűjtemény. A művészeti műhelyek közé tartozik a Zománcművészeti Alkotóműhely, a Nemzetközi Kerámia Stúdió, és a Forrás c. irodalmi folyóirat szerkesztősége emelhető ki.

A Kodály-hagyományok megőrzésében nagy szerepet játszik a Kodály Zoltán Zenepedagógiai Intézet és a Kodály-iskola is.

A város sokszínű kulturális élete hozzájárul a térség idegenforgalmi vonzerejéhez. A nevezetességeken kívül azonban álláslehetőségek is találhatóak a városban. Kecskemét munkaszempontjából is kiemelkedő.

A fizikai munkák között lehet találni bolti értékesítő állást is. A vállalatok az alábbi elvárásokat támaszthatják a jelentkezővel szemben: Pontosság, Precizitás, megbízhatóság, munkára igényes, és felelősségteljes munkavégzés, felhasználói szintű MS Office ismerettel, valamint “B” kategóriás jogosítvánnyal rendelkezzen az illető. Ne lepődjön meg! Manapság egyre több munkahelyen elvárás a vezetői engedély!

Az elvégzendő feladatok közé tartozhat például a meglévő ügyfélkapcsolatok kezelése, szakmai tanácsadás érdeklődők számára, az áruforgalom koordinálása, valamint pénztárgépkezelés.

Előnyt jelenthet a jelentkező számára az idegen nyelvtudás. A megbízhatóság azért nagyon lényeges ennél az állásnál, mert a pénztár, és annak tartalma a munkavállalóra van bízva. Az esetleges vagyonhiányért az alkalmazott tehető felelősnek, éppen ezért fontos még a pontosság, és a precizitás is.

A vállalatok életében nagyon fontosak a kapcsolatok. A cégek szoktak keresni embereket ügyfélkapcsolati munkakörbe is. Ehhez a munkához általában elegendő a középiskolai végzettség, azonban vannak olyan munkáltatók, akik OKJ-s végzettséghez kötik a pozíció betöltését.

A munkaidő a legtöbb esetben 8 óra hossza, és hétfőtől péntekig tart. Amit a vállalat nyújthat a munkavállalónak az a kötött vagy kötetlen munkavégzés, ingyenes képzés, valamint egy lendületes csapatban történő tevékenységet. Amikor állást keres, az ember mérlegelni kell a dolgokat, és azután hozni egy jó döntést. Még több munkalehetőség megtalálható a www.facebook.com/KecskemetAllasoldalon.