Hirdetés

Veszprémben dekoratőrt, autófóliázót is keresnek a munkaadók

2017. máj. 16., kedd 16:48 Írta:  Kategória: Gazdaság

Az egyre népszerűbb autófóliázás Veszprémben is hódít, így érdemes az állás Veszprém ajánlatokat a dekoratőröknek is mindig figyelemmel kísérniük. Ugyan az autófóliázás egy külön szakma, de mindenbe bele lehet tanulni még ebbe is. Egy képzett dekoratőrnek nem jelenthet ez sem problémát.

Az autófóliázó munkakör is népszerű foglalkozás

Az autófóliázás élesben csak megfelelő tudással végezhető, hiszen ez egy nagyon különleges szakma. Csak a legjobb minőségű termékekkel dolgoznak az adott cégek, hiszen fontos, hogy ezek a fóliák ellenálljanak még az időjárási viszonyoknak is. Hóban, szélben, forró nyári napon is fontos, hogy a feltett fóliák, épek maradjanak. A fóliák képesek megvédeni a gépjárműveket a felpattanó kövektől, törmelékektől és faágaktól is, sokan pontosan emiatt döntenek az autó fóliázása mellett.

A nem hozzáértők sajnos gyakorta rossz minőségű fóliát használnak, amelyek színe teljesen elüt az eredeti színtől és túl vastagok, azaz nagyon hamar le fognak válni az adott karosszériaelemről. A fóliázási munkára éppen ezért inkább hozzáértőket keresnek, de az sem gond, ha már némi tapasztalattal, de beletanul a szakmába a leendő munkatárs. Veszprémi hirdetéseket érdemes napi szinten figyelni és a lehetőségeket mindig kiaknázni, azaz minden egyes felkérésre beküldeni önéletrajzunkat.

Az állások között gyakorta keresnek dekoratőröket is például kirakatok berendezésére, egy-egy üzlet kicsinosítására

A dekoratőri munka csak szakképzett dekoratőröknek ajánlott, hiszen igen nagy felelősséggel jár. Egy –egy üzlet adott évszaknak megfelelő kirakati dekorációját gyakorta rendelik meg a tulajdonosok. Egy szépen dekorált kirakat akár az üzlet fellendülését is hozhatja, éppen ezért kiemelt fontosságú, hogy a kirakat kidekorálása a legprofibb módon készüljön el. A dekoratőrök több éven keresztül tanulják a szakmát, sokszor magánúton. Súlyos pénzeket fizetnek azért, hogy az élvonalba kerüljenek.

Érdemes a dekoratőr állásoknál résen lenni, hiszen nem túl gyakoriak az effajta felkérések. Legtöbbször szóbeszéd útján találnak a dekoratőrök álláslehetőséget maguknak, illetve egy-egy beugró munkát. Az állás Veszprém kínálatban azonban még ilyen állásra is bukkanhatunk. Azok a dekoratőrök, akik stúdiókban helyezkednek el a következő feladatokkal kell számolniuk: nyomtatott anyagok feldolgozása, utómunkálatok elvégzése, ilyen lehet a laminálás.

A mágnesezés és tépőzárazás valamint a ringlizés. Esetenként csomagolási és plotterezési munkákat is kaphatnak. A helyszíneken vagy éppen a stúdiókban is el kell tudniuk látni a dekoratőri feladatokat. Olyan eset is előfordulhat, hogy a munkájuk során felmerülő adminisztrációs feladatokat is el kell végezni, hiszen erre nincsen külön munkatárs. Külsős munkáknál szerződéseket és számlákat is adminisztrálhatnak. A dekoratőrökkel szemben támasztott egyik legfontosabb követelmény a pontos és megbízható munkavégzés valamint a szakmai tapasztalat.

A kiemelkedő precizitás és a pozitív beállítottság is sok munkaadónak fontos. Kérhetik a problémamegoldó készséget is, hiszen sokszor kint a helyszíneken kell meghozni igen fontos döntéseket az adott munkákkal kapcsolatban