Hirdetés

Vonatgázolás Veszprémben: életveszélyesen megsérült egy férfi

2017. március 09., csütörtök 13:04 Írta:  Kategória: Kékhírek
Mentők, rendőrség és katasztrófavédelem a veszprémi vasútállomáson, a mentésnél Mentők, rendőrség és katasztrófavédelem a veszprémi vasútállomáson, a mentésnél Kovács Erika

Eddig ismeretlen okból gyorsvonat alá esett egy idős férfi csütörtökön délelőtt, Veszprémben. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

- Az utolsó pillanatban lépett az illető a Celldömölkre tartó gyorsvonat elé, mondta el érdeklődésünkre Urbán Attila, a Máv Zrt. sajtószóvivő helyettese. Hozzátette, a mozdony vezetője annak ellenére, hogy úgynevezett gyors fékezést alkalmazott, már sajnos nem tudta elkerülni az ütközést. A gyorsvonat a baleset miatt 55 perc késéssel ment tovább, az utasokat pedig egy másik vonattal szállították el. Az eset a vasúton forgalmi fennakadást nem okozott.

Kucsera Katalin megyei rendőrségi sajtóreferens közölte, a baleset körülményeit vizsgálja a rendőrség.

 Egy nő azt mutatja, hova dobta le a férfi a csomagját, mielőtt a baleset érte    

A peronon várakozó utasok a helyszínen portálunknak azt mondták, hirtelen arra lettek figyelmesek, hogy egy férfi ledobja a csomagját a peronra, aztán elindul tovább, és ismeretlen okból került a vonat alá. Egy nő, aki látta az esetet, sokkos állapotban hívta a mentőket a helyszínről, idézték fel a történteket az utasok.  

 

Helyszíni információnk szerint az idősebb férfit életveszélyes állapotban szállították kórházba a mentők.