Hirdetés

Transzformátorokat loptak a tapolcai kórházból - a rendőrök 24 órán belül elfogták az elkövetőt

2017. március 25., szombat 09:27 Írta:  Kategória: Kékhírek
Transzformátorokat loptak a tapolcai kórházból - a rendőrök 24 órán belül elfogták az elkövetőt Fotó: police.hu

Egy balatonalmádi férfi közel 3 millió forint értékben lopott áram átalakító készülékeket, azaz transzformátorokat a tapolcai kórházból. A 39 éves elkövetőt 24 órán belül sikerült elfogni - közölte a police.hu portálon a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Március 22-én reggel értesítette a kórház a rendőrséget, hogy a gépházból valaki eltulajdonított négy darab, egyenként 700 ezer forint értékű áramátalakító eszközt.

A tapolcai nyomozók 2017. március 22-én azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 39 éves férfit, akit még ezen a napon délután balatonalmádi otthonában elfogtak, majd előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra. Őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök a közel 3 millió forint értékű lopott invertereket a gyanúsított egyik barátjának házában találták meg, melyeket lefoglaltak és visszaadtak a tulajdonosának.

A 39 éves balatonalmádi férfi ellen – őrizetbe vétele mellett - lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak büntetőlejárást a tapolcai rendőrök.

A rendőrség videó felvétele a transzformátorok visszajuttatásáról: