Hirdetés

Vad Fruttik Napok Veszprémben

2017. február 11., szombat 11:05 Írta:  Kategória: Kultúra
Vad Fruttik Napok Veszprémben Fotók: Marton Nagy Fotó

Február 18 és 24 között minden a Vad Fruttikról szól Veszprémben. Likó Marcell és az együttes, valamint Géczi János író, költő, az Atheneaum Kiadó, a Pannon Várszínház és Veszprémi Programiroda Kft. három egymáshoz kapcsoló rendezvényt szervez. Az érdeklődők megismerhetik Likó Marcell személyes történetét, a dalszövegek mögé leshetnek, végül egy hangulatos koncerttel koronázhatják meg a programsort.

Február 18-án 17.00 órai kezdettel a Hangvilla Kávézójában kerül sor Likó Marcell Énekelt és el nem énekelt dalok című kötetének veszprémi könyvbemutatójára. Ez alkalomból Likó Marcell és a kötetet szerkesztő Géczi János áll a nézők rendelkezésére.

Ugyanezen a napon 19.00 órakor Géczi János-Likó Marcell-Vad Fruttik: A Bunkerrajzoló című életrekonstrukciójának előadása lesz a Hangvilla Színháztermében, a Pannon Várszínház társulatának előadásában.

Február 24-én 21.30 órakor a Hangvilla Expresszójában kerül sor a Vad Fruttik együttes koncertjére.

 

Az eseményekre szeretettel várjuk a közönséget, a könyvbemutatón a részvétel díjtalan, a színházi előadásra és a koncertre a Hangvilla jegypénztárában válthatóak jegyek.

Kérjük, a sajtó tisztel képviselőit, hogy erről a rendhagyó, újdonságot is tartalmazó programsorozatról szíveskedjenek tájékoztatást adni.