Hirdetés

Életveszélyben a megvert rendőr

2015. július 07., kedd 07:38 Írta:  Kategória: Exkluzív
A véres rendőrautó a benzinkúton. Csak a főtörzsőrmester sérült meg. A véres rendőrautó a benzinkúton. Csak a főtörzsőrmester sérült meg. Bak Zsolt

Életveszélyes az ajkai főtörzsőrmester, körzeti megbízott állapota - közölte portálunkkal még hétfőn késő este Frankó Mariann, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Mint arról elsőként beszámoltunk, a fiatal rendőrre az ajkai strand melletti benzinkúton támadt rá egy a börtönből a közelmúltban szabadult férfi hétfőn késő délután. A főtörzsőrmster tankolni érzezett a töltőállomásra, ahol a 32 éves nagy darab kopasz férfi, aki már előtte is randalírozott a kúton, neki esett és agyba-főbe verte.

Úgy tudjuk, a szemközti dohánybolt női eladója sietett a rendőr segítségére és hívta a 112-es segélyhívó számot. A támadó, aki mellesleg nehézsúlyú boxoló, olyan erőben volt, hogy csak hat rendőr tudta ártalmatlanítani. 

A szintén ajkai F. Krisztián jelenleg őrizetben van. Az ügy további részleteiről még a délelőtt folyamán a Veszprémi Nyomozó Ügyészség nyilatkozik.