Rólunk

Pannon Értékmentő és Média Szolgáltató Kft.

A veszprémi székhelyű Pannon Értékmentő és Média Szolgáltató Kft.-t 2011.03.24. alapította a Pannon Térség Fejlődéséért Alapítvány, azzal a céllal, hogy kommunikációs jellegű értékőrző feladatait szélesebb körben és lehetőségek mentén végezhesse. A vállalkozásban tevékenykedő alkalmazottak és külsős vállalkozók egytől-egyik képzett és tapasztalt szakemberek a média, a PR és marketing, a kiadványkészítés és egyéb grafikai munkák, valamint a rendezvényszervezés területén. A cég napi munkavégzése országos médiumok tudósításában valósul meg – egyaránt dolgoznak híradós televíziós tudósításokon, valamint országos közéleti lapoknak.

2013 januárjában hívtunk életre egy sajátos regionális hírcentrumot, mely választ ad a megújuló vizuális média megváltozott igényeire. Témaválasztásában friss, mindig aktuális ugyanakkor értékkövető. A rajta megjelenő tudósítások egyedisége, hogy ötvözi a írott anyagot a képi, hangi és mozgóképes megjelenítéssel. A Pannon Média Hírcentrum a kezdetek óta nyomon követi a hungarikumok védelméről szóló törvénnyel kapcsolatos eseményeket, híreket, s azokról folyamatosan beszámol – élenjárva ezzel a hazai médiában. Az Omega Hírek a hírcentrum átgondolt, frissített, és formailag is hírportál jelleget öltött utódja.

Omega Hírek 

Az Omega Hírek 2014 januárjában indult, veszprémi székhellyel, azzal a céllal, hogy hiánypótló, színes, és informatív, valóban az olvasókra koncentráló információs csatornát hozzunk létre. Az elmúlt két évben portálunk a Közép-dunántúli régió legnagyobb magyar tulajdonú hírportáljává nőtte ki magát. Tudósításainkat heti rendszerességgel veszik át országos hírportálok. Tudósítóink napi szinten országos kereskedelmi televíziókat is tudósítanak.

Az Omega Hírek stílusa, nyelvezete követi a kereskedelmi csatornák fogyasztható, színes hangvételét, e mellett kiemelten törekszik a hitelességre. Ezt bizonyítja, hogy az elmúlt évben szinte minden hatóság elismerte munkánkat. A rendőrség, a katasztrófavédelem és a mentők is kiemelt partnerként tekintenek a médiumunkra. Ennek is köszönhető, hogy olvasóink elsőként, mindig friss és hiteles információkhoz az Omega Hírek oldalán jutnak, akkor, amikor az események történnek.

Nemzeti értékek, hungarikumok - Szeresd a magyart!

Hungarikumaink, értékeink témájában három kiadvánnyal büszkélkedhetünk. Közreműködtünk a „Hagyományok, értékek és hungarikumok Veszprém megyében” című kiadvány szerkesztésében és készítésében, egy évvel később a cég már önállóan adta ki aVeszprém megye lovas életét és hagyományait bemutató, majd legutóbb a megye gasztronómiai értékeit felvonultató impozáns kiadványt. Ez utóbbihoz elnyertük a Vidékfejlesztési Minisztérium támogatását. A Pannon Értékmentő és Média Szolgáltató Kft. anya alapítványa minden ez irányú tevékenységéhez biztosított szakmai hátteret a kommunikáció során. Az alapítvány értékgyűjtő munkáját médiatartalmak legyártásával támogatjuk.

A „szeresdamagyart.hu” Pannon Térség Fejlődéséért Alapítvány által kezelt weblapon található írott és képi anyagot, valamint videók jelentős részét a cégünk készítette el.

Rendezvényszerezésben az értékmentés, értékőrzés mentén tevékenykedik a vállalkozás. 2011 telén például nagy sikerrel rendeztek Hungarikum Fesztivált Tihanyban. A három napos rendezvényen több ezer embert értek el, akik a Régi Idők Udvara Skanzennél találkozhattak Veszprém megye gasztronómiai és kulturális értékeivel. 2012-ben a Pannon Értékmentő és Média Szolgáltató Kft. szakemberei szintén közreműködtek az anyaalapítvány és a Petőfi Színház által közösen bemutatott Értékek, Kincsek, Ünnepek címet viselő kiállítás előkészítésének és lebonyolításának munkálataiban.

A cég tevékenységének másik fő iránya a PR és kommunikáció. Az alapítás óta végeznek pályázati kommunikációs feladatokat, disszeminációkat. Foglalkoznak ezen túlmenően lapkiadással. A Pannon Értékmentő és Média Szolgáltató Kft. adja ki és készíti a Szeresd a Magyart! hungarikum magazint. 

Elérhetőségeink:

Székhely – 8200 Veszprém, Szabadság tér 15. II. em.

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ,

Telefon: 30/280-3886, vagy 30/5533831