Hirdetés

Kávéház és macskák- mindez egy helyen

2016. december 04., vasárnap 17:24 Írta:  Kategória: Színes

Veszprém belvárosában található a Kultúrmacska Kávéház, az a hely, ahol a kávézó dizájnját nem a falra festett képek, hanem leginkább a cicák formálják, ráadásul nem is akármilyen cicák. 

Amennyiben kávézni szeretnénk, vagy beugrani egy sütire, üdítőre, és ehhez kikapcsolódásként csendet,nyugalmat szeretnénk érdemes meglátogatni e helyet.

Ezek a macskák egyfajta nyugalmat adnak, szinte megáll az idő, miközben elfogyasztunk a vendéglátó helyen egy kis nassolnivalót. A kávézóba cipő nélkül lehet közlekedni, vigyázva a tisztaságra, vagy a cipőre húzott egyszer használatos  lábzsákkal.

Farkas Dávid, úgy nyilatkozott portálunknak, hogy vannak szabályok amiket be kell tartani, mert bár az állatok nagyon szelídek, mégis olykor egy hirtelen mozdulat miatt megijedhetnek. Éppen ezért minden asztalon elhelyeztek egy kis útmutatót, melyen többek közt az is szerepel, hogy vakuval fényképezni nem szabad - mondta az üzlet vezetője.

Nyolc évnél fiatalabb gyerekek nem látogathatják a helyet, hiszen egy baba sírása, vagy egy gyermek hirtelen mozdulata megzavarhatja az állatokat- folytatta az üzletvezető.

 A macskák üzletben tartásának szigorú feltételei vannak, melyet rendszeresen ellenőriznek éppen azért, hogy a fogyasztó vendégek minden esetben jól érezzék magukat és örömüket leljék a látványban.

Kérdésünkre Farkas Dávid elmondta, hogy a cicák nagyon különleges fajták, éppen ezért mindegyik ára különböző, így 150.000 ft-tól akár 600.000 ft-ba is kerülhet egy ilyen különleges házi kedvenc.