×

Megjegyzés

Simple Image Gallery Pro Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

Simple Image Gallery Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

Hirdetés

Törzsök Gábor LEGO magángyűjteményéből nyílt ingyenes kiállítást

2014. október 25., szombat 19:22 Írta:  Nyéki Roland Kategória: Veszprém megye hírei
Törzsök Gábor LEGO magángyűjteményéből nyílt ingyenes kiállítást Fotók: Nyéki Roland

2014. október 24. és 26. között Törzsök Gábor LEGO magángyűjteményéből a Balaton Bakony Kocka Klub szervezésében nyílt ingyenes kiállítást tekinthetik meg kicsik és nagyok egyaránt a Balaton Plazában.

A hatalmas felépített LEGO város, és vasút, interaktív terepasztal körül elhelyezett asztaloknál a vállalkozó kedvű gyerekek és szüleik ki is próbálhatják kreativitásukat a kialakított építősarkoknál ahol felkészült animátorok, és a gyűjtő készséges segítségével adhatnak teret fantáziájuknak. A terem hátsó részén a LEGO története című animációs rövidfilmet tekinthetik meg az érdeklődők melyet a 80 éves LEGO Csoport a születésnapjuk megünneplésére készített, ami a cég történetét a kezdetektől 1932-től 1968-ig terjedő időszakát öleli át.
A kiállítás ma 18 óráig, holnap 9-18 óra között várja a kíváncsi érdeklődőket egy felejthetetlen játékra.
 

Képgaléria

{gallery}3086{/gallery}